torstai 19. toukokuuta 2016

Kiireitä ja opiskelu juttuja

Olen paljon pohtinut, että mitä mä oikeestaan haluan tässä blogissa jakaa tai miks mä ylipäätään kirjoitan tänne. Haluaisin, että ihmiset saisi täältä rohkaisua, motivaatiota ja ideoita omiin treeneihin, ruokavalioihin, terveelliseen elämäntapaan ja myös elämäntapa muutokseen. Faktaa siitä, miten tehdään tuloksia ja mitkä on ne yleisimmät virheet jos tuloksia ei tule. Haluan myös tuoda esiim sen, ettei itseään, ulkonäköään eikä treenaamista tarvitse ottaaa niin vakavasti. Sen kuuluu olla mukavaa ja antaa enemmän kuin ottaa.

Haluaisin myös rohkaista ihmisiä yleisesti elämässä osoittamalla, että jokainen meistä on virheitä tekevä ihminen, eikä ne virheet määrittele kenenkään ihmisarvoa! Miten se onnistuisi? Ehkä sillä, että kerron avoimesti omasta elämästäni, treeneistäni ja kaikesta muusta mitä teen tai jätän tekemättä.  Ne jotka tuntevat minut pidemmältä ajalta, tietävät, että elämäni on muuttunut todella radikaalisti viimeisen neljän vuoden aikana ja treenaamisella on ollut siihen erittäin suuri vaikutus. Tulen kertomaan siitä myöhemmin, mutta sen aika ei ole vielä. Monet tulevat yllättymään ja monet saavat rohkaisua, että kaikki on mahdollista kun tosissaan itse jotain haluaa ja on valmis tekemään töitä sen eteen. Mikään ei tule ilmaiseksi!

Treenit on kulkenut hyvin (video pätkiä löytyy Facebookista) ja se dietti, mitä oli tarkoitus kokeilla, ei sitten koskaan alkanutkaan, vielä☺ Nyt on ollut paljon saliohjauksia ja muutenkin olen käyttänyt paljon aikaa asiakkaiden projekteihin. Sen lisäksi aloitin kaksi verkkokurssia, jotka minun oli pakko saada, koska aiheet ovat minusta kiinnostavia ja haluan oikeasti opiskella hyväksi liikunta-alan ammattilaiseksi! Kurssien aiheita ovat ihmisen anatomia ja fysiologia ja voimaharjoittelun perusteet. Molemmilla kursseilla käsitellään aiheita todella laajasti ja molempien kesto on 12vk ja niihin sisältyy väli- ja loppukokeet. Näiden lisäksi, minulla on personal trainer kurssin loppukokeet viikon päästä, joten tekemistä riittää. Olen aikaisemmin ajatellut, että en ole opiskelija tyyppiä, mutta nyt olen huomannut, että mähän olen intohimoinen lukutoukka jos aihe vaan kiinnostaa! Olen ihan intoa täynnä kun saan opiskella uusia asioita ja kokeilla niitä heti käytännössä ensin itse ja sitten asiakkailleni☺ Tänäänkin olin yhdessä päivän kestävässä koulutuksessa ja mukavaa oli. Ensi viikko pitää ottaa vähän isommin ja kerrata opitut asiat, että pääsee vklopun loppukokeista läpi. Toivottavasti vielä hyvin, eikä rimaa hipoen☺ Mukavaa kevättä!

1 kommentti:

Aikku kirjoitti...

Hih, luin tässä heti kaikki kirjoituksesi, oli niin inspiroivia. :-)

Jos saan yhden ehdotuksen antaa? Tai seuraavassa kirjoituksessa oli tämäkin muutos jo tehty, mutta sanon kuitenkin. Eli ihan putkeen kirjoitettua tekstiä on hankala lukea. Meinaa rivit hyppiä silmille, ainakin näin tabletilla luettuna. :-)

Hyvä tyyli sulla kirjoittaa, tykkään. :-)