lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vappu treenit

Tosiaan, ihmeellinen viikonloppu. En olisi ikinä voinut kuvitella, että minä rupesin kirjoittelemaan julkisesti omia juttujani. Nyt kun on homma aloitettu, niin ei tää niin kummallista olekkaan. Oikeestaan tästä voi tulla ihan kivaa☺ Nyt kun päätin alkaa jakamaan treeni juttujani niin ajattelutapani tuli heti hyvin selvästi ilmi; jos jotain tehdään, niin tehdään sitten kunnolla, eli Nyt on oma treeni sivukin facebookissa, käy tykkäämässä☺
Instagramista löytyy nimellä hc_mari😂

Treenit sujui tänään yllättävän hyvin, mieheni kanssa treenattiin yhdessä ja aina silloin pystyn kokeilemaan maximi painoja kun on varmistaja mukana. Ensin tein pystypunnerruksia 17,5kg käsipainoilla 3x10, sen perään yksi pudotus sarja, jonka jälkeen pumppasin olkapäät loppuun erilaisilla vipunostoilla. Ojentajat aloitin dipeillä ja koska olen pitkään ollut turhautunut kun omalla kehonpainolla en saa ojentajia pumppiin, päätin kokeilla lisäpainoja. Ensin 10kg kiekko kyytiin ja kevyt oli, sitten 15kg ja edelleen liian helpot 10 toistoja. Viimeisenä kokeilin 20kg kiekolla ja sillä sain tehtyä just sopivat 10 toistoa. Nämä pätkät on myös videolla ja ne löytyy Facebookista hcmari sivulta.

Dippien jälkeen tein 3 sarjaa kapeeta penkkiä lattialla, 3 sarjaa taljassa köydellä ja yhden pudotus sarjan. Siinä oli vapun treeni ja hyvä fiilis jäi.
Lopuksi vielä parit pullistelut ja kotiin suihkuun. Niin ku näkyy, ei oo mun juttu toi kameralle pullistelu😅

En oo koskaan ollut pullistelija tyyppiä enkä usein edes huomaa kehitystäni kunnes jotkut vaatteet ei enää mahdu päälle. Sitten vasta menen peilin eteen ihmettelemään, että onko oikeesti joku lihas kasvanut.

Nyt täytyy alkaa opettelemaan pullistelua, siis pose asentoja😂 Jos joskus johonkin kilpailuun lähden, niin en halua hävitä sitä ainakaan sen vuoksi, että seison siellä lavalla paskan jäykkänä kun muut poseeraa hienosti😇
Huomenna olis tarkoitus mennä rääkkäämän jalat. Saa nähdä jos vaikka kokeilis kyykky enkkoja.. 

1 kommentti:

Aikku kirjoitti...

Huh, näyttää tosi hyvälle. :)